Achter de schermen bij Bakker en Janse (IJ)

Welkom allemaal op onze website! Deze website zal zeker nog blijven ontwikkelen en er zullen nog vele blogs volgen. Er zal onderscheid worden gemaakt tussen twee blogs, de blogs die Willem vanuit zijn oogpunt schrijft. Wat op deze site verschijnt zijn ook de achter de schermen verhalen van Iris. Aan de initialen achter het bericht is te zien wie het bericht geschreven heeft. WB voor Willem Bakker en IJ voor Iris Janse. Simpel maar doeltreffend haha. Een beetje raar om tussen de blogs van Willem ook een welkomstverhaal te hebben, meestal begin je daar direct mee. Maar vanaf nu zijn ook Willem zijn blogs op onze eigen website te vinden. Wel zijn we nog druk bezig met de voorstelpagina’s! Die komen nog (Ik kan nog steeds niet alles tegelijk! Zou ik wel graag willen trouwens!)

Een van onze allereerste zwemsessies

Goed, even terug naar het begin. Mijn naam is Iris Janse, vriendin van Willem maar daar blijft niet bij. Ik ben coach, voedingsdeskundige, wasvrouw, soms ook kok. Planner, supporter, criticus, wekker, pakezel maar ben toch het allerliefste gewoon die dwaas die keihard staat te schreeuwen tegen Willem dat hij het fantastisch doet terwijl hij aan het doodgaan is. Klinkt hard, en dat is het ook. Triatlon is iets waar hij al vrij snel zijn hart aan verloren is. Maar wat veel mensen vergeten is de enorme hoeveelheid werk die daarbij komt kijken. De planning, het eten maar ook de juiste kleding op de juiste tijd klaar hebben hangen. En ja ook ik leg regelmatig het verkeerde shirt klaar waardoor ik met een luide zucht hoor dat hij om een ruim zittend shirt had gevraagd. Dat had hij ook maar weet ik veel welke shirts dat zijn, doordat hij zoveel afvalt kan een shirt de ene week te krap zitten en de volgende week veel te groot zijn. Wel fijn trouwens voor mijn kledingkast. Het meeste verdwijnt dan in mijn kledingkast, want ja ik val niet zo hard af haha.

Verschil in dik 2 jaar, snappen jullie mijn dilemma?!

Goed, dan ligt de kleding klaar (ja, ja gewassen en wel, ik ben niet zo snel met de was meestal dus dat is wel een wonder). Dan heb ik het nog niet over de enorme hoeveelheid gels, boterhammen, bakjes kwark oh en pasta en rijst niet vergeten. Ik kan momenteel even geen rijst meer zien. Maar goed hij moet het eten dus op zich maakt het mij niet echt uit haha. In al die gezonde voeding zit heel erg veel voorbereidend werk. En dat met twee banen met wisselende diensten is dat best even tetris (Net als de vriezer trouwens met alle maaltijden, broden oh en ijsjes voor mij!) om er voor te zorgen dat het allemaal op de juiste tijd en plaats klaarstaat. Willem werkt onregelmatig in de horeca en ik werk zelf in ploegendiensten. Je kan heel makkelijk zeggen doe het maar lekker zelf. Maar ik kan het zelf ook niet echt waarderen als ik om half 12 pas thuis kom uit het werk, om half 6 weer vrolijk gewekt te worden door de zoveelste wekker van mijn schatje. Tja, hij slaapt door de wekker en ik ben klaar wakker haha. Dus regelmatig doe ik dit voor hem, zeker als hij trainingen van 3 uur heeft dan scheelt het toch weer flink.

Onze overvolle koelkast! De biertjes zijn overigens alcohol vrij en hebben wij gehad in de supermarkt! Ik vind ze overigens erg lekker…

Goed ik denk dat ik voor deze intro voor nu genoeg heb gezegd, binnenkort komt mijn volgende blog rondom het weekendje Maastricht en Willem zijn Ironman online. Daarin zal ik mijn eigen wedstrijdverslag online zetten. Veel plezier met onze site en houd het in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *